fbpx

Stick ut ur mängden.

Vi bygger skräddarsydd webb som är designad specifikt för dina affärsmål.

  • Få fler leads och kunder
  • Sälj med e-handel
  • Bli ett attraktivt varumärke
  • Digitalisera processer

Din webb är skyltfönstret till dina mål och visioner

Vi har en process som bygger på utgår från dina kunders behov, i kombination med dina affärsmål och framtidsvisioner. Därför får du alltid en webb av oss som är lika unikt som ditt företag.

Enkelt

Vi är prestigelösa och roliga att jobba med, och bjuder alltid på vår kunskap. Vi vill alltid göra det så enkelt som möjligt för dig att lyckas.

Genomtänkt

Vi hjälper alltid våra kunder att formulera sig och välja bilder och grafik som bidrar till affärsmålen och tilltalar målgruppen.

Smart hosting

Vi har ett partnerskap med Flywheel, som erbjuder supersmidiga lösningar för WordPress-hosting. Backup, systemuppdateringar och hög säkerhet ingår.

Beräkna pris

Här kan du få en uppskattning om vad din nya hemsida kommer kosta.

Case

Våra kunder säljer allt ifrån jämställdhet, influencer marketing till kurser för företag. Alla som inte gör världen sämre är välkomna hos oss.

Metod som fungerar varje gång

Mål, vision och utmaningar

För att veta om vi är rätt byrå för dig så lär vi känna ditt företag, målet och utmaningarna på djupet. Vi är lite selektiva och jobbar endast med de företag där vi ser att vårt jobb kan uppnå målen.

Deal och uppstart

Nästa steg är att komma överrens om pris, tid och andra detaljer. När det är klart så kan det kreativa arbetet börja.

Let’s Go!

Nu börjar ett stegvis arbete att samla in allt material och information vi behöver för att göra en webbsida. Vi bollar löpande skisser, designförslag och texter tills alla är nöjda. Därefter byggs allt upp i WordPress och lanseras.

Frågor och svar

Då vi skräddarsyr allt så finns många faktorer som påverkar. Illustrationer, textbearbetning, funktioner m.m. Mellan tummen och pekfingret kan vi säga att många uppdrag under 2020 landade mellan 16-45.000 kr.

Vi går igenom hur du uppdaterar innehållet på din webbplats själv. Vi kan även se till att du får kopplingar till olika sociala medier eller analysverktyg om behovet finns.

Vi erbjuder alla kunder något slags servicepaket. Där ingår det teknisk support, uppdateringar och backups. Har du behov kan vi även erbjuda löpande innehållsuppdateringar.

Absolut! Vi kan integrera din webbplats med Woocommerce. Det är det vanligaste sättet att bygga e-handel på idag. Då kan dina kunder betala direkt på din hemsida.

Våra utvecklare brukar säga att allt går att lösa. Det beror bara på hur mycket tid och budget du har. Vårt team har byggt allt ifrån appar till dataspel. Vi har även ett stort nätverk av frilansare omkring oss som alltid kan bidra med spetskompetens om det behövs.