fbpx

Bredden är vår spets.

Något vi ofta hör från våra kunder är hur bred kunskap vi sitter på. Oavsett om du behöver hjälp med digital utveckling, e-handel eller affärsutveckling och innovation så är vi en hjälpsam partner.

Hemsida/E-handel

Utifrån din grafiska profil bygger vi en hemsida eller e-handel som innehåller allt som dina produkter/tjänster och allt dina kunder behöver veta om ditt företag. Vi hjälper till med supervass copywriting, bildval samt sökoptimerar den för Google och ser till att företaget är lätt att hitta. Vi sköter även allt kring webbhotell, domännamn och e-post.

Sociala medier

Vi producerar genomtänkt innehåll som du kan använda till marknadsföring i sociala medier. Detta kommer gå i linje med din grafiska profil och dina affärsmål. Vi hjälper dig också att komma igång med betald marknadsföring i sociala medier om du vill. Bolla dina behov med oss!

Grafisk profil

En grafisk profil är fundamentet i all kommunikation. Den innehåller vanligtvis logos, färgpaletter, typsnitt, bildspråk samt guider för användning för dessa. Vi skräddarsyr allt efter dina behov. På detta vis kommer ditt varumärke alltid se enhetligt ut.

Affärs­utveckling

Behöver du finslipa ditt erbjudande, din marknadsföring eller hitta nya vägar framåt. Kanske behöver du hjälp att förstå din målgrupp bättre. Vi kan guida dig, hålla workshops och stötta ditt företag med strategier och insikter.

Har du en fråga om våra tjänster eller priser?

Skriv ned dina frågor här så återkopplar vi inom några timmar.