fbpx

Startpaket för nya företag

Vi vet att nya företag har många saker på sin lista. Därför har vi tagit fram ett startpaket som innehåller en grafisk profil, logo, webbsida samt annonsmaterial och content till sociala medier. Och som en bonus lite värdefull rådgivning.

Grafisk profil

En grafisk profil är fundamentet i all kommunikation. Den innehåller vanligtvis logos, färgpaletter, typsnitt, bildspråk samt guider för användning för dessa. Vi skräddarsyr allt efter dina behov.

Hemsida/E-handel

Utifrån din grafiska profil bygger vi en hemsida eller e-handel som innehåller allt som dina produkter/tjänster och allt dina kunder behöver veta om ditt företag. Vi hjälper till med supervass copywriting, bildval samt sökoptimerar den för Google och ser till att företaget är lätt att hitta. Vi sköter även allt kring webbhotell, domännamn och e-post.  

Exempel

worldforestforum.com
tropse.com

Sociala medier

Vi tar fram förslag på genomtänkt innehåll som du kan använda till marknadsföring i sociala medier. Dessa kommer gå i linje med din grafiska profil.

Rådgivning

I paketet ingår även 2 tim rådgivning kring marknadsföring, digital strategi, sociala medier och affärsutveckling.

Pris och detaljer

Hemsidor byggs oftast i WordPress och e-handel kan vi bygga i antingen Woocommerce eller Shopify. Vi erbjuder uppdateringar av systemen och ser till att allt rullar som det ska och har hög säkerhet med SSL. Är du i behov av hjälp med uppdateringar så kan du köpa månadsabonnemang med timmar.

Pris

Beroende på komplexiteten i dina behov prisätter vi startpaketet individuellt för varje ny kund. Bolla dina behov med oss så får du ett pris.

Telia

Strategi, kommunikation och design för Telia Sense

Har du en fråga om våra tjänster eller priser?

Skriv ned dina frågor här så återkopplar vi inom några timmar.