fbpx

En byrå för framtiden.

Vi hjälper kunder från hela världen att ta sina företag till nästa nivå när det gäller webb, e-handel och marknadsföring.

Vilka är vi?

Kicki Fagerlund

kicki@framtidsbyranalska.se

Kicki är en rutinerad entreprenör och digital strateg och har drivit många projekt inom jämställdhet och musik. Bland annat grundade hon Popkollo i Umeå. Idag sitter hon även i styrelsen för Företagarna i Piteå.

Daniel Gustafsson

daniel@framtidsbyranalska.se

Danne har en lång bakgrund inom marknadsföring, webbutveckling och innovation. Bland annat på företag som Leos Lekland och Piteå Science Park. De första 25 åren i karriären spenderades dock som studiomusiker.

Linn Kårelind

linn@framtidsbyranalska.se

Sedan en tid tillbaka arbetar även Linn Kårelind på byrån som grafisk formgivare. Hon har en bakgrund som designer på Cirkus Cirkör och driver även musikprojektet Innanförskogen.

Vår process

Vi arbetar alltid med en hel verktygslåda av metoder och modeller. Grunden i alla våra processer återfinns i välkända metoder som Design Thinking, Lean och Agile. För den oinvigde i detta fackspråk betyder det att vi försöker kartlägga och förstå de verkliga behoven bakom problem och utmaningar innan vi bygger lösningar. Vi bygger också lösningar stegvis så vi inte får backa och göra om. Att ha ett inkluderande, hållbart och jämställt perspektiv är också en självklarhet för oss. Vi bygger in det redan från start.

Nätverket

Framtidsbyrån samarbetar även en rad frilansare och konsulter, både lokalt och internationellt. På så vis kan vi få tillgång till extra spetskompetens när som helst. T ex inom programmering, HR, ledarskap och research.

Kontoret

Vi har ett stort kontor centralt i Piteå där vi kan spela in film, ljud och musik samt hålla kreativa workshops. Besök oss gärna om du har vägarna förbi.

Har du en fråga om våra tjänster eller priser?

Skriv ned dina frågor här så återkopplar vi inom några timmar.