Mer än bara en hemsida

Vi fixar unik design, smarta funktioner och löpande underhåll och marknadsföring. Vi hjälper dig helt enkelt att skapa webben som är navet i din kommunikation.

Kundcase: Add Gender
Tjänster: WordPress, grafisk profil, mallar för sociala medier

En engagerad partner i Piteå

Vi är en engagerad partner som vill att ditt företag ska gå bra. Vi gör alltid det lilla extra och ger dig råd och kunskap som du behöver för att lyckas med din digitala närvaro. 

Ditt varumärke är unikt!

När vi bygger webb så använder vi inte standardmallar. Vi ser till att din webb går i linje med resten av ditt varumärke och sticker ut.

Vi gör unika grafiska profiler

Webbhotell och underhåll

Via vår webbhotellspartner Flywheel erbjuder vi servicepaket med lagring, backup och löpande systemuppdateringar. Vi har även aktiv monitorering och märker direkt om något slutar fungera.

Från 290kr/mån

WordPress + Elementor Pro

Vi bygger din webb med två av världens populäraste verktyg. WordPress och Elementor Pro.

Det är en proffsig lösning som är enkelt att underhålla.

Vi är Elementor Pro Experts

Digitalt ekosystem

Du behöver förmodligen inte bara en hemsida. Du behöver kunder, nya kontakter, sälja produkter och förmedla din kunskap.

Vi hjälper dig gärna med sociala medier, sökoptimering, digitala strategier, affärsutveckling, nyhetsbrev och leadgenerering.

Kundcase: Förbättringsverket
Tjänster: WordPress, Leadgenerering, Grafisk profil.

Frågor och svar

Vi erbjuder priser baserat på dina önskemål och ambitionsnivå. Hör av dig så får du snabbt en prisuppskattning. 

Vi går igenom hur du uppdaterar innehållet på din webbplats själv. Vi kan även se till att du får kopplingar till olika sociala medier eller analysverktyg om behovet finns.

Vi erbjuder alla kunder något slags servicepaket. Där ingår det teknisk support, uppdateringar och backups. Har du behov kan vi även erbjuda löpande innehållsuppdateringar.

Absolut! Vi kan integrera din webbplats med Woocommerce. Det är det vanligaste sättet att bygga e-handel på idag. Då kan dina kunder betala direkt på din hemsida.

Våra utvecklare brukar säga att allt går att lösa. Det beror bara på hur mycket tid och budget du har. Vårt team har byggt allt ifrån appar till dataspel. Vi har även ett stort nätverk av frilansare omkring oss som alltid kan bidra med spetskompetens om det behövs.

Alla hemsidor behöver en webbadress. Dessa köper man via t ex Godaddy eller One.com. Vet du inte hur man gör så hjälper vi dig. Dessa kostar oftast mellan 100-300kr/år.

Ja, vi erbjuder månadsabonnemang, eller så kan du köpa en pott med timmar från oss. Läs mer här.

Kontakta oss gärna!

Har du frågor eller vill boka in ett möte?

Hör av dig så återkopplar vi snabbt.