Koncept & digital marknadsföring

The Future Skills Academy

Vi har arbetat under en tid tillsammans med bolaget Future Work Skills Academy i Australien. Bolaget är en startup med visionen att driva en plattform för e-learning som fokuserar på de kompetenser som kommer särskilja människor från maskiner i framtiden. Bolagets grundare Donna P. A Eiby säger så här:

– The goal of the Academy is to enable human workers to refine the humanness that sets them apart from machines and to unlock THE key strategic advantage in the Future of Work: people.

Donna har en lång bakgrund som utbildare för rymdingenjörer i Australien och har drivit utbildningsverksamhet i 23 år. Hon har arbetat med alltifrån OS- kommittén till Hewlett & Packard och Verizon.

Framtidsbyrån Älska hjälper Donna med bygga upp all extern kommunikation och digital strategi.

Tillsammans med Donna och den portugisiska designern Claudia sydde vi ihop något som vid ett test sålde slut alla platser till första utbildningsomgången efter 2 timmar samt skapade en lång väntelista på framtida deltagare från flera företag i San Fransisco.

Branding

Vi tog sedan fram koncept för brandingen av varumärket och skapa strategier för all kommunikation. Det Donna vill åstadkomma är ganska komplicerat så för att kunna tillgängliggöra hennes utbildningar för så många som möjligt valde vi att jämföra de färdigheter som deltagarna kommer att få med sig med något greppbart och välkänt; superhjältar. Detta öppnade upp för en rad roliga vinklar att utgå ifrån i kommunikationen. Superhjältar är ett tacksamt tema i allt ifrån bildmaterial, texter och i rörligt material.

Plattformen och all copywriting kryllar av referenser till Marvelfilmer.

Besök gärna plattformen här

Globalt team

Att lansera denna gigantiska plattform har varit beroende av ett stort team av experter där vi varit en del. Allt i från futurister och forskare till grafiker, metodexperter och ämnesexperter har varit inblandade.

Har du frågor eller vill boka in ett möte?

Hör av dig så återkopplar vi snabbt.