fbpx

Framtids-säkra ditt företag

Vi vet att nya företag har många saker på sin lista. Därför har vi tagit fram ett paket som innehåller en grafisk profil, logo, webbsida samt annonsmaterial och content till sociala medier. Allt detta i för att framtidssäkra ditt företag.

Grafisk profil

En grafisk profil är fundamentet i all kommunikation. Den innehåller vanligtvis logos, färgpaletter, typsnitt, bildspråk samt guider för användning för dessa. Vi skräddarsyr allt efter dina behov. På detta vis kommer ditt varumärke alltid se enhetligt ut.

Hemsida/E-handel

Utifrån din grafiska profil bygger vi en hemsida eller e-handel som innehåller allt som dina produkter/tjänster och allt dina kunder behöver veta om ditt företag. Vi hjälper till med supervass copywriting, bildval samt sökoptimerar den för Google och ser till att företaget är lätt att hitta. Vi sköter även allt kring webbhotell, domännamn och e-post.  

Exempel på sajter vi byggt i WordPress

worldforestforum.com

tropse.com

Kickisprints.se

Sociala medier

Vi producerar genomtänkt innehåll som du kan använda till marknadsföring i sociala medier. Detta kommer gå i linje med din grafiska profil och dina affärsmål. Vi hjälper dig också att komma igång med betald marknadsföring i sociala medier om du vill.

Rådgivning

I paketet ingår även rådgivning kring marknadsföring, digitalisering, digital strategi, sociala medier och affärsutveckling. 

Pris och detaljer

Hemsidor byggs oftast i WordPress och e-handel kan vi bygga i antingen Woocommerce eller Shopify. Vi erbjuder uppdateringar av systemen och ser till att allt rullar som det ska och har hög säkerhet med SSL. Är du i behov av hjälp med uppdateringar så kan du köpa månadsabonnemang med timmar.

Pris

19.000 kr ex.moms

Behöver du mer avancerade funktioner eller produktion av material utöver grundpaketet så fixar vi det också såklart.


E-handel för Kickis Prints

Kickis prints är en e-handel för affischer och vykort. Projektet är ett bra exempel på användningen av Shopify som plattform för e-handel.

Har du en fråga om våra tjänster eller priser?

Skriv ned dina frågor här så återkopplar vi inom några timmar.