Mer än bara e-handel

Att starta en butik på online är svårare än många tror. Den tekniska plattformen är bara en liten del av arbetet. Vi hjälper dig från start till mål och ser till att du faktiskt säljer något.

Vilken plattform är bäst för ditt varumärke?

Det korta svaret är att Shopify är det bästa valet om du behöver en enkel butik där du bara kan tuta och köra. Woocommerce är ett bra alternativ när du behöver skräddarsy funktioner och design. Läs mer om Woocommerce vs Shopify här.

Inspiration

Så går det till

Planering

Genom en workshop så planerar vi den e-handel, och vilka funktioner som behövs m.m.

Designskiss

Utifrån ditt varumärkes grafiska profil gör vi skisser på din e-handel.

Produktion

Nu producerar vi din e-handel och alla produkter laddas upp med bilder och bildtexter.

Lansering

Nu är det dags att lansera. Vi lär dig hur du ska sköta om din butik och ger dig praktiska råd.

Marknadsföring

För att börja sälja behövs marknadsföring. Vi hjälper dig med annonsering och synlighet i sociala medier och på Google.

Frågor och svar

Vårt hjärta ligger i att hitta lösningar för startups, små- och medelstora företag. Vi skräddarsyr allt och skapar alltid modern och snygg design som bygger ditt varumärke. Vi är billigare än de stora byråerna, men håller hög kvalitet. När du sen behöver hjälp med annat så levererar vi allt ifrån trycksaker till digital marknadsföring och smarta strategier.

Då vi skräddarsyr allt så finns många faktorer som påverkar. Illustrationer, antal produkter, textbearbetning, funktioner m.m. Mellan tummen och pekfingret kan vi säga att många uppdrag under 2020 landade mellan 20-50.000 kr.

Vi går igenom hur du uppdaterar innehållet på din webbplats själv. Vi kan även se till att du får kopplingar till olika sociala medier eller analysverktyg om behovet finns.

Vi erbjuder alla kunder något slags servicepaket. Där ingår det teknisk support, uppdateringar och backups. Har du behov kan vi även erbjuda löpande innehållsuppdateringar.

Absolut! Vi kan integrera din webbplats med Woocommerce. Det är det vanligaste sättet att bygga e-handel på idag. Då kan dina kunder betala direkt på din hemsida.

Våra utvecklare brukar säga att allt går att lösa. Det beror bara på hur mycket tid och budget du har. Vårt team har byggt allt ifrån appar till dataspel. Vi har även ett stort nätverk av frilansare omkring oss som alltid kan bidra med spetskompetens om det behövs.

Har du frågor eller vill boka in ett möte?

Hör av dig så återkopplar vi snabbt.