Grafisk design

När du beställer design och grafisk profil av oss kan du vara säker på att du får något unikt och genomtänkt. Vi satsar alltid på hög igenkänningsfaktor och design som baseras på vad dina kunder kommer tycka om.

Logotyp

Pris: 6995 kr

Loggan ska man ju leva med under lång tid, den är värd en hel del kärlek tycker vi.

1. Digital workshop med kunden där vi får lära känna varumärket på djupet, utröna önskemål och visioner, samt bolla idéer om logotypens
utseende och funktion.

2. Vi skickar skisser som presenterar ett antal varianter av logotypen. Kunden väljer ut en skiss och får möjlighet att föreslå justeringar och
ändringar (en s.k. “korrekturvända”).

3. Skissen går igenom de eventuella justeringarna och skickas till kunden för godkännande. Här har kunden möjlighet att föreslå några sista korrigeringar innan logotypen levereras.

4. Logotypen färdigställs och levereras till kunden i alla nödvändiga format för både tryck och webb.

Logotyper åt Hälsoföretagarna,
Äxter och Personal Total

Grafisk profil

Pris: 12.500 kr

En grafisk profil genomsyrar hela varumärket och skapar igenkänning. Den innefattar en logotyp, ett färgschema, typsnitt samt en guide om hur dessa delar bäst används för att skapa konsekvens och harmoni i varumärket.

Digital workshop med kunden där vi får lära känna varumärket på djupet, utröna önskemål och visioner, samt bolla idéer om identitetens utseende och funktion.

Vi skickar skisser som presenterar:

2-3 st varianter av logotypen.

1-2 förslag på färgschema

2-3 förslag på typsnitt

Kunden väljer ut en variant av logotyp, färgschema och typsnitt och får möjlighet att föreslå justeringar och ändringar (en s.k “korrekturvända”).

I det fallet justeras skisserna och skickas till kunden på nytt för bedömning. Om kunden önskar en ytterligare korrekturvända så fixar vi det och skickar slutligen skisserna till kunden för godkännande.

Den nya grafiska profilen färdigställs och levereras till kunden, tillsammans med en praktisk guide för hur profilen används.

Kundcase: Add Gender. Bild från deras instagramflöde

Mallar

Pris: från 995 kr/st

Vi erbjuder färdigdesignade mallar för sociala medier utefter din grafiska profil. Mallarna kan du enkelt redigera själv och fylla med det innehåll du önskar, antingen i det smidiga online-programmet Canva (gratis) eller i något av Adobes designprogram. Mallarna kan uppdateras och återanvändas gång på gång på t.ex. Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok och Snapchat.

Önskar du introduktion till programmet för att hantera mallarna så ingår det!

Ikoner

Pris från 750 kr/st

Ikoner tydliggör och förenklar kommunikation – ett effektivt och stilfullt sätt för dig att nå ut med ditt budskap. Vi erbjuder skräddarsydda ikoner som harmonierar med ditt varumärke. Ikonerna kan användas både på hemsida, sociala medier och tryckta produkter.

Kundcase: Hälsoföretagarna. Ikoner från hemsida.

Har du frågor eller vill boka in ett möte?

Hör av dig så återkopplar vi snabbt.