Ny webb till Add Gender

Redan som barn ville grundarna av Add Gender, Pernilla Alexandersson och Jenny Claesson, förstå hur man kan lösa problemen med jämställdhet och jämlikhet mellan människor. Föga visste de då att de i framtiden skulle driva ett framgångsrikt företag som genom gedigen erfarenhet, brinnande intresse och kompetens skulle hjälpa företag och organisationer att bli mer inkluderande.

Och nu nu är vi där, i framtiden! Med ett stort nätverk av normingenjörer och modiga kunder förverkligas den förändring Add Gender vill se i världen, ett uppdrag i taget.

Hemsidan

Framtidsbyrån Älska fick det roliga uppdraget att bygga en ny hemsida åt Add Gender i WordPress. Och hela arbetet började med workshops och möten, digitalt såklart i dessa tider.

Utmaningarna fanns till stor del i att det inte är helt solklart hur man kommunicerar Add Genders tjänster och nätverk av sk Normingenjörer. Men vi hittade fram till sist.

Nästa puck var den grafiska profilen på webben. Add Gender hade nosat tidigare på färger och uttryck som man kan kalla retrofuturism, vilket är en stil som fanns i science fictionkonst och serietidningar på 20- och 30-talet. Vi tog med oss denna inspiration och vår grafiska formgivare Linn, jobbade fram en färgskala, illustrationer och typsnitt som påminde om denna stil.

Utdrag från den nya grafiska profilen

Resultatet!

Se hemsidan här www.addgender.se

Har du frågor eller vill boka in ett möte?

Hör av dig så återkopplar vi snabbt.